Het digiTaalhuis is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Workshop spelleider ‘Sharing stories’

18 november 2019 • 19:00 - 21:30

Workshop spelleider ‘Sharing stories’

Vind je het leuk om een keer op een andere manier invulling te geven aan jullie taalontmoeting? Wil je graag eens op een meer persoonlijke manier aan de slag met je groepje? Of zoek je een leuke werkvorm ter afsluiting van een seizoen? Misschien is dan het spel ‘Sharing stories’ iets voor jullie!
Het spel verrast iedere deelnemer met herinneringen die al lang niet meer zijn bekeken. Het spel geeft ook de mogelijkheid om stil te staan bij de toekomst. Door de kaartjes met vragen ontstaat er betrokkenheid bij elkaar. Het spel biedt de mogelijkheid om positieve ervaringen van het leven met anderen te delen. Het geeft aandacht, moed, inspanning, plezier en energie! Het spel richt zich op het vergroten van eigenwaarde door het delen van je positieve verhalen uit je leven en zorgt voor verbinding en stimuleert het in actie komen.

Nieuwsgierig geworden?
We nodigen je uit om het spel mee te spelen en uitleg te krijgen hoe je zelf als spelleider het spel kunt begeleiden in de praktijk. Er zijn 8 plekken beschikbaar.

Voor wie: Vrijwilligers van Taal Doet Meer
Datum/tijd: ma. 18 november 2019, 19:00- 21:30 uur
Locatie: De Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8, 3527 LD Utrecht
Trainer: Gerdi Keeler

Aanmelden: bit.ly/workshopsTDM of 030 – 294 75 94