Het DigiTaalhuis in Utrecht is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Training Grenzen Stellen (2 avonden)

meerdere data/tijden

SAMENVATTING

In deze online training over grenzen stellen, leer je meer over je eigen grenzen en hoe je die kunt stellen.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

Doelgroep
Utrechtse vrijwilligers die meer willen weten over het thema grenzen stellen. Er is geen voorkennis voor deelname vereist.

Inhoud
Grenzen bakenen iets af: namelijk waar jij bent en de ander begint. Heldere grenzen kunnen je een belangrijke ondersteuning geven bij je vrijwilligerswerk. Grenzen vervagen soms door allerlei oorzaken. Als je (beter) de grenzen van het vrijwilligerswerk en van jezelf kunt aangeven kun je overbelasting, te grote betrokkenheid, onduidelijke taakverdeling, onduidelijke afspraken, of verschillende verwachtingen voorkomen. In deze training leer je meer over je eigen grenzen en hoe je die beter kunt stellen.

Praktisch
Deel 1: maandagavond 18 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
Deel 2: woensdagavond 20 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
Online via Zoom. De link wordt voorafgaand aan de training naar je gemaild.

Trainer
De training wordt verzorgd door Katja Budde. Zij geeft uiteenlopende trainingen, waaronder trainingen op het gebied van communicatie, cultuursensitief werken en grenzen stellen.

Aanmelden kan via deze website

OVER VRIJWILLIGERSACADEMIE UTRECHT

De Vrijwilligersacademie Utrecht is een initiatief van organisaties in de informele zorg en welzijn in Utrecht. De academie biedt trainingen aan voor:
* Vrijwilligers/mantelzorgers die aangesloten zijn bij een Utrechtse organisatie in de sector Informele Zorg en/of Welzijn
* Inwoners uit Utrecht die zich vrijwillig (willen) inzetten.

Organisator

Vrijwilligersacademie
Telefoon:
030 231 2289
Site:
https://www.vcutrecht.nl/