Het DigiTaalhuis in Utrecht is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Laden Evenementen

Taaltafel Bibliotheek Neude

28 oktober • 19:00

Ben jij taalvrijwilliger in Utrecht? Heb je bijvoorbeeld een taalmaatje of begeleid je een groepje taalleerders in de bibliotheek of een buurthuis?

En vind je het lastig om materiaal te vinden dat echt goed past bij de leerwensen van jouw deelnemers? Wil je graag weten hoe je hen kunt stimuleren elke dag 5 minuutjes te oefenen? Wil je leren welke activerende werkvormen je direct in jouw lessen kunt inzetten?

Kom dan 28 oktober naar de Taaltafel in de bibliotheek voor inspiratie, praktische handvatten en leuke tips! De taalconsulenten van Taal Doet Meer begeleiden deze avond. We bespreken materialen, werkvormen en delen handige tips. Ook nemen we een kijkje in de collectie van de bibliotheek.

Deelname is gratis.* Aanmelden voor deze avond kan via deze link.

* De workshops die we aanbieden worden georganiseerd vanuit het DigiTaalhuis, voor taalvrijwilligers in Utrecht. Voor vrijwilligers die zijn aangesloten buiten een Utrechtse taal organisatie vragen wij een kleine financiële bijdrage van €15,- Na deelname kunt u een factuur tegemoetzien.

Organisator

Taal Doet Meer
Telefoon:
030 – 294 75 94
Site:
https://www.taaldoetmeer.nl/

Locatie

Centrale Bibliotheek
Neude 11
Utrecht