Het DigiTaalhuis in Utrecht is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Laden Evenementen

digiTaalvrijwilligersdag

10 november • 12:45 - 17:30

Save the date – digiTaal­vrijwilligersdag 10 november 2021

Utrecht is trots op al haar (digi)taalvrijwilligers! Als dank voor jouw inzet wordt er een speciale (digi)taalvrijwilligersdag georganiseerd en daar nodigen we je graag voor uit. Onder het motto ‘Leuk, lekker en leerzaam’, bieden we je een mooi programma met inspirerende workshops, zoals ‘Creatief met taal’ en ‘Meertaligheid thuis en in de les’. Daarnaast zijn er lekkere hapjes en drankjes, een materialenmarkt én een culturele afsluiter door verhalenverteller Sahand Sahebdivani.

De activiteiten vinden plaats in het sfeervolle ‘Het Huis Utrecht’. Zet woensdag 10 november 12:45 – 17:30 uur alvast in je agenda en houd ook de website digitaalweekutrecht.nl in de gaten. Daar vind je alle informatie over de digiTaalweek en het programma van de digiTaalvrijwilligersdag. Je ontvangt tijdig een uitnodiging en een aanmeldmogelijkheid per mail.

De gemeente en regio Utrecht is je dankbaar dat jij iemand helpt om beter Nederlands te kunnen praten, lezen, schrijven en computeren. Daarom is deze dag gratis.

 

Graag tot ziens in de digiTaalweek Utrecht!

Locatie

Het Huis
Boorstraat 107
Utrecht
Site:
www.digitaalweekutrecht.nl