Het digiTaalhuis is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Laden Evenementen

Basistraining Taal voor het Leven

meerdere data/tijden

Basistraining Taal voor het Leven voor taalvrijwilligers  2e helft 2020

Ben jij taalcoach, taalvrijwilliger of taalmaatje in Utrecht? En wil je meer weten over hoe je jouw cursist(en) goed kunt begeleiden? Dan is deze training iets voor jou!

De basistraining Taal voor het Leven bestaat uit vier bijeenkomsten.

Hierin leer je over laaggeletterdheid, de doelgroep die je les gaat geven en de vaardigheden luisteren, spreken en lezen. Je krijgt tips en tricks om je cursisten goed te kunnen ondersteunen en oefent met verschillende werkvormen.

In verband met de Corona-epidemie zijn de trainingen na maart opgeschort. Nu gaan we de training, met inachtneming van passende  voorzorgsmaatregelen, weer organiseren. Zo is het aantal deelnemers per training terug gebracht van maximaal 18 naar maximaal 10 deelnemers. Ook stellen we het meubilair zo op dat er tussen iedere stoel 1 ½ meter ruimte is.

We verwachten dat je alle 4 de bijeenkomsten van de basistraining bijwoont.  Na afronding ontvang je een certificaat. En je krijgt informatie over digitaalhuisutrecht.nl, dé website voor taalvrijwilligers in Utrecht.

 

Training 4

Maandagavond  19 – 22 uur

21, 28 september en 5, 12 oktober

Trainer: Anke de Jong

Training  5

Woensdagmiddag 14 – 17 uur

4, 11, 18, 25 november

Trainer: Anne van der Poel

 

De training wordt gegeven in de Alchemist, Kon. Wilhelminalaan 8.
Na je aanmelding ontvang je nadere informatie.

Aanmelden:

Tvhl 2ehelft2020

 

Locatie

De Alchemist
Koningin Wilhelminalaan 8
Utrecht