Het digiTaalhuis is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

22-07-20 | Het digiTaalhuis in de zomer

Zomermaanden (22 juli) tot aan 24 augustus

Doe Mee Startpunten en Doe Mee Spreekuren gaan niet door.

Wel kunnen mensen met taalvragen nog contact opnemen met de wegwijzer. De bezoeker kan zelf onderstaande link invullen, of een bibliotheekmedewerker doet dit voor hen wanneer ze met een vraag een van onze vestigingen bezoeken. Deze link mag ook op de website gedeeld worden.

Wanneer iemand het formulier invult wordt hij/zij gebeld om een afspraak in te plannen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwLPAHwbEX0luagfL4bLpwe2A6g1HbjPelZl8Pz0Y5OZjvOA/viewform

Voor computervragen kan men in de zomervakantie bellen met Digiwijs. Zij zijn telefonisch te bereiken op dinsdag tussen 10:00-12:00 uur en op donderdag tussen 13:00-15:00 uur op telefoonnummers 06- 57451957 en 06-57435752 voor alle digitale vragen en ook voor mensen die zich willen aanmelden (afspraak maken voor een intakegesprek) voor het nieuwe cursusjaar. Mailen kan ook op: oefenenmetdigiwijs@gmail.com

De taalcafés, sollicitatiespreekuren en programma’s van Ouderen in de Wijk (Seniorenochtenden waaronder tabletinloop) gaan ook pas in september weer van start. Voor alle activiteiten van Ouderen in de Wijk moet men zich aanmelden, dus ook voor de seniorenochtend tot nader orde vanwege de kwetsbaarheid van de doelgroep.

Het spreekuur De Geldzaak in de Neude gaat wél de hele zomer door.

Vanaf 24 augustus starten de spreekuren weer

Fijne zomer!